Het Boek

filmvanjouwleven

Het belangrijkste dat dit boek mij aangereikt heeft, is dat ik veel moest nadenken over m’n leven en vooral de rode draad erin. Deze opdracht heeft me bij m’n gevoel gebracht, want alleen op basis daarvan kon ik het plan doorzien. Laat je verrassen. Maak de film van jouw leven” - Willem Jan van de Wetering

Morgen speel je de hoofdrol in een Netflix Original die van jouw leven wordt gemaakt.

Je speelt niet alleen de hoofdrol, je bent ook de regisseur. Je kiest wie de bijrollen mogen spelen en welke scènes zeker moeten worden gefilmd. Jij bepaalt hoe het plot zich zal ontwikkelen en in welk tempo. Je kiest wat de cliffhangers tussen de verschillende delen van de film zullen zijn. Jij bepaalt ook hoe de dag zal eindigen.

Het wordt een zware dag met veel verant­woordelijkheden, maar je hebt alles onder controle. En één ding weet je zeker: het moet een leuke dag worden. Want het is de Film van jouw leven.

… een oefening in visualisatie; als je terugkijkt lijkt het meer een slordig gemonteerde doc­umentaire. Maar als je vooruit durft te kijken wordt het een film die zich ontwikkelt zoals jij dat graag wilt.

Dromen kun je niet leren, wel het zelfvertrouwen ze te realiseren.


FvjL zwart wit auteursfoto achterkantWouter ter Reehorst (1960) is ondernemer en schrijver. Hij is auteur van o.a. Succesvol als zzp’er (Boom, Amsterdam). Film van jouw leven heeft hij geschreven aan de hand van feedback en vragen die hij ontving van lezers. In dit boek lees je hoe je jouw leven als een film kunt zien en hoe je jouw leven als film vormgeeft.

Als bestuurslid van diverse stichtingen heeft cultureel en maatschappelijk ondernemerschap zijn belangstelling. Als hij niet aan het werk is, bestuurt hij graag een vliegtuig, zit hij achter zijn drumkit of is hij bezig met Krav Maga-trainingen.

Laat je inspireren en schrijf samen met hem het script voor de film van jouw leven.