Leuke ontmoetingen, complimentjes of kleine verbeteringen maken je niet meer blij. Ergens heb je het idee dat je iets over het hoofd ziet. Dat er meer is, maar dat je door alle drukte om je heen de rode draad in je leven even niet ziet. En dat je persoonlijke kompas je niet daar brengt waar je zou willen zijn. Je bent toe aan een uitdaging: je leven als een film te zien en daarvoor zelf het script te schrijven.

Film van jouw leven is een visie en methode die jouw rode draad weer op je radar brengt. We schrijven samen aan het script van jouw leven en werken aan een film die bij jou past. Een film waarin jij moeiteloos de hoofdrol kunt spelen. Jij bent een film waard! Je krijgt inspiratie en nieuwe energie. Je raakt gemotiveerd om met deze methode concrete plannen te maken. Gericht op samenwerking om veranderingen daadwerkelijk door te voeren en zelf meer van het leven te genieten.

Photo by Denise Jans on Unsplash

Je cliënten zijn de hele week druk. Zelfs als hun agenda een dag leeg is, zijn ze ’s avonds doodmoe. Om hen heen heeft niemand tijd en zelf zijn ze hun gevoel voor tijd ook al bijna kwijt. Zelfs kleine verbeteringen maken je cliënten niet meer blij. Ergens hebben ze het idee dat ze de rode draad in hun leven zijn verloren.

Film van jouw leven is een visie en methode waarmee jij hen helpt die rode draad weer op hun radar te brengen. Jullie schrijven samen aan het script van hun leven en werken aan een film die bij hen past. Een film waarin je cliënt moeiteloos de hoofdrol kan spelen. En waarin zij ook hun medespelers kiezen. Je geeft je cliënten inspiratie en nieuwe energie. Met deze methode motiveer je hen concrete plannen te maken. Gericht op samenwerking om veranderingen daadwerkelijk door te voeren en je cliënten in staat te stellen meer van het leven te genieten.

Photo by Denise Jans on Unsplash