Zelfs als je agenda een dag leeg is, ben je ’s avonds doodmoe. Leuke ontmoetingen, complimentjes of kleine verbeteringen maken je niet meer blij. Ergens heb je het idee dat je iets over het hoofd ziet. Dat er meer is, maar dat je door alle drukte om je heen de rode draad in je leven even niet ziet. Het is tijd voor een nieuwe start.

Film van jouw leven is een visie en methode die jouw rode draad weer op je radar brengt. We schrijven samen aan het script van jouw leven en werken aan een film die bij jou past. Een film waarin jij moeiteloos de hoofdrol kunt spelen. Jij bent een film waard! Je krijgt inspiratie en nieuwe energie. Je raakt gemotiveerd om met deze methode concrete plannen te maken. Gericht op samenwerking om veranderingen daadwerkelijk door te voeren en zelf meer van het leven te genieten.

Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Je bent de hele week druk. Zelfs als je agenda een dag leeg is, ben je ’s avonds doodmoe. Om je heen heeft niemand tijd en zelf ben je het gevoel voor tijd ook al bijna kwijt. Zelfs kleine verbeteringen maken je niet meer blij. Ergens heb je het idee dat je de rode draad in je leven uit het oog bent verloren.

Film van jouw leven is een visie en methode die jouw rode draad weer op je radar brengt. We schrijven samen aan het script van jouw leven en werken aan een film die bij jou past. Een film waarin je moeiteloos de hoofdrol kunt spelen. En waarin je ook je medespelers kiest. Je krijgt inspiratie en nieuwe energie. Je raakt gemotiveerd om met deze methode concrete plannen te maken. Gericht op samenwerking om veranderingen daadwerkelijk door te voeren en zelf meer van het leven te genieten.

Photo by Allec Gomes on Unsplash