Jij hebt de hoofdrol!

In het kort

Photo by Allec Gomes on UnsplashJe bent de hele week druk. Zelfs als je agenda een dag leeg is, ben je ’s avonds doodmoe. Om je heen heeft niemand tijd en zelf ben je het gevoel voor tijd ook al bijna kwijt. Zelfs kleine verbeteringen maken je niet meer blij. Ergens heb je het idee dat je de rode draad in je leven uit het oog bent verloren. Het is tijd voor een nieuwe start.

Film van jouw leven is een visie en methode die jouw rode draad weer op je radar brengt. We schrijven samen aan het script van jouw leven en werken aan een film die bij jou past. Een film waarin je moeiteloos de hoofdrol kunt spelen. En waarin je ook je medespelers kiest. Je krijgt inspiratie en nieuwe energie. Je raakt gemotiveerd om met deze methode concrete plannen te maken. Gericht op samenwerking om veranderingen daadwerkelijk door te voeren en zelf meer van het leven te genieten.

Wat kan je verwachten?

In deze workshop leer je de grondbeginselen van het schrijven van het script voor de film van jouw leven. Dat begint altijd met het stellen van een aantal vragen, die richten je aandacht direct op waar je wél naartoe wilt. Tijdens deze workshop kijken we naar de tijdlijn voor jouw film en proberen we de rode draad in je leven te gebruiken voor een mooie film die zomaar realiteit zou kunnen worden. Aan jou zal het niet liggen, jij ziet wat jouw rol in die film is. En ook waarom het jouw film is.

Iets voor jou?

Je vraagt je af waar je het allemaal voor doet. Waar al je energie naartoe gaat, vaak zonder dat je het in de gaten hebt. Soms lijkt het alsof de dag voorbij is voordat je er erg in hebt. Andere dagen duren eindeloos. Ergens heb je het gevoel dat je dingen wat meer zou moeten plannen. Dat er iets van een tijdlijn is die je kunt volgen. Niet alleen om persoonlijke doelen te bereiken, maar ook om meer uit het leven te halen. Deze workshop plaatst jou in de hoofdrol van de film van jouw leven. Samen kijken we wie in de film een rol krijgen en hoe het filmscript kan worden geschreven om er een fantastische film van te maken.

Programma

  • Ontdek je passie
  • Je nieuwe begin en waar je straks staat
  • Interview met de hoofdrolspeler
  • Samenwerken aan de wenstoren
  • Aan de slag met jouw script – jij hebt de hoofdrol!

Praktisch

Data

• Zaterdag 11 januari 2020
• Zaterdag 11 januari 2020
• Zaterdag 11 januari 2020
• Zaterdag 11 januari 2020
• Zaterdag 11 januari 2020

Tijden

Dag 1: Inloop vanaf 9.45 uur. Start workshop 10.00 uur. Einde 14.30 uur.

Locatie

Buitenplaats Doornburgh
Diependaalsedijk 17
3601 GH Maarssen

Investering

De prijs van deze 4 uur durende workshop bedraagt € 72,50 (excl. 21% btw). Dit bedrag is inclusief het boek Film van jouw leven. Koffie, thee en water zijn gratis.
Staffelkorting bij 5 of meer personen.
Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

SCHRIJF JE IN

Workshop: JIJ HEBT DE HOOFDROL!
Datum: Zaterdag 11 januari 2020
Prijs: Workshop € 72,50
BTW 21% € 15,23
Totaal € 87,73
Locatie: Landgoed Zonheuvel (variabele)

Vul hier de gegevens in van de deelnemer(s). Wil je meerdere deelnemers inschrijven? Gebruik dan de knop ‘Extra deelnemer toevoegen’.
Deelnemer 1
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
[Button] EXTRA DEELNEMER TOEVOEGEN
[Button] DEELNEMER NU INSCHRIJVEN

RESERVELIJST (als een workshop vol is)
INSCHRIJVEN (als er nog ruimte is)