Jij bent het waard!

In het kort

Photo by Nathan Dumlao on UnsplashZelfs als je agenda een dag leeg is, ben je ’s avonds doodmoe. Leuke ontmoetingen, complimentjes of kleine verbeteringen maken je niet meer blij. Ergens heb je het idee dat je iets over het hoofd ziet. Dat er meer is, maar dat je door alle drukte om je heen de rode draad in je leven even niet ziet. Het is tijd voor een nieuwe start.

Film van jouw leven is een visie en methode die jouw rode draad weer op je radar brengt. We schrijven samen aan het script van jouw leven en werken aan een film die bij jou past. Een film waarin jij moeiteloos de hoofdrol kunt spelen. Jij bent een film waard! Je krijgt inspiratie en nieuwe energie. Je raakt gemotiveerd om met deze methode concrete plannen te maken. Gericht op samenwerking om veranderingen daadwerkelijk door te voeren en zelf meer van het leven te genieten.

Wat kan je verwachten?

In deze workshop leer je de grondbeginselen van het schrijven van het script voor de film van jouw leven. Dat begint altijd met het stellen van een aantal vragen, die richten je aandacht direct op waar je wél naartoe wilt. Tijdens deze workshop kijken we naar de tijdlijn voor jouw film en proberen we de rode draad in je leven te gebruiken voor een mooie film die zomaar realiteit zou kunnen worden. Aan jou zal het niet liggen, jij ziet wat jouw rol in die film is. En ook waarom het jouw film is.

Iets voor jou?

Soms lijkt het alsof de dag voorbij is voordat je er erg in hebt. Andere dagen duren eindeloos. Ergens heb je het gevoel dat je dingen wat meer zou moeten plannen. Dat er iets van een tijdlijn is die je kunt volgen. Niet alleen om persoonlijke doelen te bereiken, maar ook om meer uit het leven te halen. Je vraagt je steeds vaker af waar je het allemaal voor doet. Deze workshop plaatst jou in de hoofdrol van de film van jouw leven. Samen kijken we wie in de film een rol krijgen en hoe het filmscript kan worden geschreven om er een fantastische film van te maken.

Programma

  • De rode draad in je leven herontdekken
  • Je nieuwe begin en waar je straks staat
  • Interview met de hoofdrolspeler
  • Samenwerken aan de wenstoren
  • Aan de slag met het script – je bent het waard

Praktisch

Data

• Zaterdag 11 januari 2020
• Zaterdag 11 januari 2020
• Zaterdag 11 januari 2020
• Zaterdag 11 januari 2020
• Zaterdag 11 januari 2020

Tijden

Dag 1: Inloop vanaf 9.45 uur. Start workshop 10.00 uur. Einde 14.30 uur.

Locatie

Buitenplaats Doornburgh
Diependaalsedijk 17
3601 GH Maarssen

Investering

De prijs van deze 4 uur durende workshop bedraagt € 72,50 (excl. 21% btw). Dit bedrag is inclusief het boek Film van jouw leven. Koffie, thee en water zijn gratis.
Staffelkorting bij 5 of meer personen.
Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

SCHRIJF JE IN

Workshop: JE BENT HET WAARD!
Datum: Zaterdag 11 januari 2020
Prijs: Workshop € 72,50
BTW 21% € 15,23
Totaal € 87,73
Locatie: Landgoed Zonheuvel (variabele)

Vul hier de gegevens in van de deelnemer(s). Wil je meerdere deelnemers inschrijven? Gebruik dan de knop ‘Extra deelnemer toevoegen’.
Deelnemer 1
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail*
[Button] EXTRA DEELNEMER TOEVOEGEN
[Button] DEELNEMER NU INSCHRIJVEN

RESERVELIJST (als een workshop vol is)
INSCHRIJVEN (als er nog ruimte is)